Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت و گویی کوتاه داشتیم با تهیه کننده این سریال که شرح آن را در ادامه می خوانید.

«سرجوخه» قرار بود اواخر مهر پخش شود، چرا زمان پخش آن به تعویق افتاد؟

به چند علت. فیلمبرداری سریال «سرجوخه» تا یکم آبان یعنی نزدیک به یک سال طول کشید و طبیعتاً فرایند پس تولید زمان کافی و مناسبی نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی دیگر سازمان هم به عنوان سفارش دهنده ملاحظات محتوایی و از آن مهمتر فنی داشت که باید قبل از پخش لحاظ می شد و گروه هم طبیعتاً موظف به اعمال آنها بود.

این سریال چقدر واقعی و چقدر برگرفته از تخیل نویسنده است؟

این سریال یک اسلوگان تبلیغی با این عنوان دارد که نیمی از این قصه واقعی و نیمه دیگر آن حقیقت دارد. مباحث فنی و اطلاعاتی قصه طبیعتاً بر مبنای پرونده های امنیتی کشور و مباحث دراماتیک و مسائل اجتماعی برگرفته از قصه پردازی و هنر نویسنده است.

در مورد «سرجوخه» وجه معمایی آن بیشتر برایتان مهم بود یا پرداختن به قابلیت های نیروهای امنیتی ایران؟

یک سوال مهمی برای مخاطب پیش می آید که سرجوخه کیست؟! دقیقاً با همین تیتر. سرجوخه کیست را باید منتظر بمانید و ببینید.

گه گاه شاهد بوده ایم که سریال های ساخته شده در این ژانر بیشتر به سمت شعارزدگی رفته اند و به جای روایت قصه ای جذاب و تاثیرگذار سعی در بزرگنمایی توان و خدمات نیروهای پلیس دارند. این بزرگنمایی های بی دلیل چقدر باعث می شود علاقمندان به ژانر امنیتی-پلیسی از آن کناره گیری کنند؟

سوالتان اساساً اشتباه است! «سرجوخه» یا سریال هایی که بنده تهیه کرده ام در رابطه با خدمات نیروی پلیس نیست. فیلم امنیتی- جاسوسی با فیلم پلیسی فرق می کند. سریال ما هم جاسوسی است. پلیس و فیلم پلیس یک کارکرد دارد و فیلم امنیتی- جاسوسی ژانر دیگری ست و کارکرد آن هم متفاوت است. اینکه می گویید سریال های امنیتی به سمت شعارزدگی رفته است را قبول ندارم؛ حداقل درباره آثاری که خودم تهیه کرده ام. «سارق روح»، «ترور خاموش» و «خانه امن» ردی از شعار ندارد. منظور شما از بزرگنمایی چیست؟ ما در «خانه امن» چه بزرگ نمایی داشته ایم بغیر از اینکه راوی یک قصه جذاب بوده ایم؟

تفاوت این سریال با سریال هایی مثل «گاندو» و «خانه امن» چیست؟

تفاوت آثار را بیننده تشخیص می دهد. هر کدام از این دو اثری که نام بردید در یک حوزه و یک کارکرد متفاوتی تولید شده اند. «خانه امن» سریالی صرفاً امنیتی بود و موضوعات امنیت داخل و بحث امنیت منطقه را پیگیری و روایت می کرد. «گاندو» سریال دیگری بود با کارکرد و مضمونی دیگر. «سرجوخه» هم موضوع متفاوتی را دنبال می کند و جهان دیگری دارد. در حدی که بتوانم اشاره کنم زمینه کار ما، مسائل، عوارض و آسیب های اجتماعی بوده که محل عبور مسائل امنیتی است و مسائل اجتماعی روز که سازمان های امنیتی دشمن آنها را طراحی کرده اند در این سریال بازخوانی می شود.

پیش بینی می کنید این سریال چقدر در جذب مخاطب موفق عمل کند؟

ان شاالله استقبال و اقبال مردم را در طول پخش این مجموعه شاهد هستیم.

منبع: جام جم آنلاین

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سرجوخه سریال تلویزیونی تلویزیون خانه امن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۲۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد

آفتاب‌‌نیوز :

یک تهیه‌کننده تلویزیون در گفتگو با فرهیختگان گفت که طی سال‌های اخیر چند پروژه جلوی دوربین برده، کف برآورد یک سریال رده الف تلویزیون را بین ۲ و ۲.۵ میلیارد تومان می‌داند و توضیح می‌دهد با وجود اینکه ممکن است برخی از سریال‌ها حتی با برآورد اولیه یک یا ۱.۵ میلیارد تومانی به ازای هر قسمت، آغاز شوند، ولی سالانه بسیاری از مجموعه‌ها در میانه تصویربرداری به الحاقیه بودجه می‌رسند و در ادامه به ارقام ۲ تا ۲.۵ میلیارد تومانی -به ازای هر قسمت- می‌رسند.

یکی از تهیه‌کنندگان سیما نرخ پایه تولید سریال الف در سال ۱۴۰۲ را دقیقه‌ای ۳۰ میلیون تومان عنوان می‌کند که برای هر قسمت ۴۲ دقیقه‌ای سریال، یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان خواهد بود. نرخ پایه برای آثاری نظیر «زیرخاکی»، «نون خ»، «هفت‌سر اژدها»، «روز‌های ابدی» و «جشن سربرون» که رده الف فاخر داشته باشند، دقیقه‌ای ۴۵ میلیون تومان است و این رقم به هر قسمت حدود ۲ میلیارد تومان می‌رسد. این در حالی است که این ارقام، نرخ پایه است و بسیاری از سریال‌ها، بیش از این اعداد هزینه برمی‌دارند.

منبع: روزنامه فرهیختگان

دیگر خبرها

  • اعتراف جاسوس ها درباره اطلاعاتی که به «گروه ۴۰۰» داده‌اند | افشای جزئیات شکست جاسوسی آمریکا و انگلیس
  • افشای جزئیات کشف شبکه جاسوسی مزدور آمریکا و اسرائیل در یمن
  • جزئیات خنثی‌سازی عملیات جاسوسی آمریکا و اسرائیل در یمن
  • افشای جزئیات کشف شبکه جاسوسی مزدور آمریکا و رژیم صهیونیستی
  • یمن توطئه جاسوسی آمریکا و اسرائیل را خنثی کرد
  • شکست جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی در یمن
  • نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد
  • گزارش تصویری | بازدید رئیس رسانه ملی و معاون سیما از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی»
  • عکس | بازدید رئیس رسانه ملی از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی»
  • سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل علی مشهدی تا نمایش توان علمی کشور